PÄIVITYS: Venäläinen pidätettiin Phuketin lentokentällä väitetysti osallisena murhayrityksessä

Phuket -

Venäläinen mies pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä, koska hänen epäillään olleen osallisena ulkomaalaisen miehen murhayrityksessä.

Phuket Immigration kertoi Phuket Expressille, että maanantaina (25th) aamulla he pidättivät etsintäkuulutetun, 53-vuotiaan venäläisen. Hänet pidätettiin kansainvälisen terminaalin saapumisalueella ja vietiin Cherng Talayn poliisiasemalle.

Häntä syytetään toisen henkilön aiheuttamisesta rikokseen pakon, uhkauksen, palkan, palveluksen pyytämisen tai yllytyksen avulla (venäläisen miehen murhan yritys aseella).

Phuket Express ei paljasta uhrin nimeä, jonka Phuket Immigration julkaisi.

Venäläisepäillyn nimeä ja muita tapauksen yksityiskohtia asianomaiset virkamiehet eivät paljastaneet muutoin kuin tiedottaneet tapauksesta yleisesti lehdistölle. Venäläinen mies ei ole antanut lausuntoa lehdistölle.

Phuket Express totesi, että ammuskelu tapahtui Cherng Talayssa, Thalangissa, koska epäilty vietiin takaisin Cherng Talayn poliisiasemalle sen sijaan, että hänet vietiin Sakoon poliisiasemalle lentokentän alueella tavalliseen tapaan.

Samanlaisia ​​artikkeleita:

Ulkomaalaista miestä ammuttiin autoon, joka oli pysäköity Thalangin venekadun kahvilaan.

44-vuotias venäläinen mies on saanut vammoja laukauksista ollessaan pysäköityssä autossa kahvilan edessä Cherng Talayssa.

Ulkomaalainen epäilty pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä, kun venäläinen liikemies loukkaantui ammuttuaan hänen ollessaan autossa Cherng Talayssa paikallisessa kahvilassa.

Kazakstanista epäilty on pidätetty Phuketin kansainvälisellä lentokentällä, kun venäläinen liikemies loukkaantui ammuttuaan hänet autossa suositussa kahvilassa Phuketissa. Epäiltyä on alun perin syytetty oleskelun ylittämisestä.

Kazakstanilainen mies, jonka epäillään ampuneen venäläistä miestä, joka istui autossaan suositussa Phuket Cafessa, on kiistänyt kaikki syytteet, mukaan lukien murhatarkoituksen. Rikoksessa käytetty ase on löydetty lammikosta Cherng Talaysta Thalangista.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.