PÄIVITYS: Brittiläinen turisti ja thai-keittiö kadonnut sukellusveneen kaatumisen jälkeen Phang Ngassa

Phang Nga-

Brittituristin ja thaimaalaisen kokin etsintää on jatkettu sen jälkeen, kun sukellusvene kaatui lähellä saarta Khura Burin alueella.

Edellinen tarinamme:

Yksi ulkomaalainen ja yksi thaimaalainen ovat edelleen kateissa sukellusveneen kaatuttua Khuri Burin alueella.

Nyt päivitykseen:

Thaimaan laivaston kolmannen alueen komento kertoi Phuket Expressille, että etsinnät ovat jatkuneet lauantaista (23. joulukuuta)rd) sekä meri- että ilmaetsinnällä.

Pelastuslautta, jonka uskotaan tulevan sukellusveneestä, löydettiin Tachain saaren läheltä Thai Mueangin alueelta, noin 20 merimailin päässä tapahtumasta.

Kaksi kadonnutta henkilöä on tunnistettu naispuoliseksi brittimatkailijaksi, joka on tunnistettu vain Valeriaksi, ja naispuoliseksi thaimaalaiseksi kokkiksi nimeltä Lamai.

Samanlaisia ​​tapauksia äskettäin etelässä ja Pattayassa:

Noin seitsemänkymmentä turistia evakuoitiin sen jälkeen, kun yölautaan oli vuotanut vettä, ennen kuin se lopulta upposi lähellä Ang Thongin saarta.

Neljä venäläistä ja thaimaalainen opas on pelastettu veneen kaatuessa Mueang Phang Ngassa.

Turistipikavene "Bandaya 19" kaatui lähellä Bubu-saarta noin 3 km:n päässä Satunin Lipe-saarelta sunnuntaina (24.). Veneessä oli 73 turistia, mukaan lukien 3 lasta ja 4 miehistön jäsentä.

Katamaraani, jossa oli 29 ihmistä, joista suurin osa oli ulkomaisia ​​turisteja, kaatui tänä iltana 23. joulukuuta 2023 lähellä Dongtan Beachia saapuessaan Koh Larnista lähellä auringonlaskua. Lieviä vammoja oli kuusi.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.