Palon aiheuttamat vahingot Wichitissä, joka aiheutti yli 300,000 XNUMX bahtia vahinkoja

Wichit –

Tulipalo on vaurioittanut taloa asuinalueella Wichitissä.

Wichitin kunnan palomiehille ilmoitettiin tulipalosta maanantaina (25. joulukuuta) puolenpäivän jälkeen.th) Phuket Villa 3 Soi 4/4 -kylässä.

Paikalle saapuneet palomiehet kahdella paloautolla havaitsivat, että talosta tuli paljon mustaa savua. Palon saaminen hallintaan kesti noin 20 minuuttia, eikä tuli levinnyt läheisiin taloihin. Talon keittiö tuhoutui täysin, mutta onneksi henkilövahinkoja ei raportoitu.

Todistaja Jantana Suppawiriyakorn kertoi Phuket Expressille, että hän oli keittänyt kynttilöitä, mehiläisvahaa ja joitain yrttejä talon takaosassa olevassa keittiössä, kun uunin tuli levisi hyvin nopeasti. Hän yritti sammuttaa tulta kostealla liinalla, mutta epäonnistui. Vahinkojen kustannukset ovat yli 300,000 XNUMX bahtia. Oikeuslääketieteellinen poliisi tutkii palon tarkkaa syytä vielä lehdistöhetkellä.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.