Parhaat kansalliset Thaimaan tarinat viime viikolta: Monet veneet kaatui ja paljon muuta

Tässä on katsaus Pattaya News/TPN -maajoukkueemme valitsemiin suosituimpiin NATIONAL Thailand -tarinoihin viime viikolta maanantaista 18. joulukuuta 2023 sunnuntaihin 24. joulukuuta 2023.

Niillä ei ole erityistä tärkeyttä, mutta ne on lueteltu julkaisupäivän mukaisessa järjestyksessä.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat huipputarinat!
  1. Mukdahanin provinssin tuomioistuimen tuomari luki pahamaineisen "Nong Chompoo" -murhatapauksen tuomion ja määräsi Chaiphol Wiphan, joka tunnetaan yleisesti nimellä Setä Phon, 20 vuoden vankeuteen ja hylkäsi hänen vaimoaan, neiti Somporn Labphoa tai tätiä vastaan ​​nostetut syytteet. Taen. Setä Phon on valittanut tuomiosta ja on tällä hetkellä vapautettu takuita vastaan.
  2. Thaimaan kansalliset tiedotusvälineet kertoivat äskettäisestä linja-auto-onnettomuudesta Bangkok-Nathawi-linjalla, Thap Sakae, Prachuap Khiri Khan, 5. joulukuuta. Seurauksena oli 16 uhria ja monia loukkaantumisia. Tapaus on herättänyt verkossa laajaa keskustelua liikenne- ja linja-autoturvallisuudesta Thaimaassa, myös kuljettajien riittävän levon takaamisessa. Tämä johtuu lainvalvontaviranomaisten toteamuksista, jotka näyttävät viittaavan siihen, että kuljettaja nukahti.
  3. Thaimaan keskustutkintaviranomaiset ja asiaankuuluvat virastot aloittivat etsintäoperaation kahdeksassa paikassa Chonburissa, Samut Prakanissa ja Bangkokissa taiwanilaisen pojan pidättämiseksi, jonka väitetään palkkaavan entisen SEAL-ohjaajan yrittämään tappaa adoptoitua poikaansa ja vaimoaan.
  4. Pak Kretin poliisit saivat ilmoituksen, että teräskisko putosi Pink Line -sähköjunasta maahan, minkä seurauksena monet autot ja korkeajännitepylväs vaurioituivat Pak Kretin torilla Nonthaburissa. Lehdistön aikaan se osa Pink Linea, johon vaikuttaa, suljettiin asianomaisten virastojen ja viranomaisten suorittamaa tutkimusta varten selvittääkseen tarkan tapahtumasarjan, joka johti kiskon putoamiseen. Onneksi kukaan ei loukkaantunut tässä onnettomuudessa.
  5. Turistipikavene "Bandaya 19" kaatui lähellä Bubu-saarta noin 3 km:n päässä Satunin Lipe-saarelta sunnuntaina (24.). Veneessä oli 73 turistia, mukaan lukien 3 lasta ja 4 miehistön jäsentä.

Tämä oli ainakin viides veneen kaatumistapahtuma perjantain jälkeen Thaimaassa (22. joulukuuta). Monet ovat olleet mukana ulkomaisten turistien ja veneiden lähdössä merelle huonolla säällä, mikä on johtanut merenkulkuministeriön viranomaisten tukkoon huonolla säällä lähteviä pieniä aluksia vastaan. Kylmä räjähdys Thaimaassa on osaltaan aiheuttanut voimakasta tuulta ja aaltoja sekä kaatumista, kertovat merenkulkuviranomaiset.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.