Seitsemänkymmentäkolme turistia pelastettiin sen jälkeen, kun pikavene kaatui Satunissa

LEHDISTÖTIEDOTE:

Turistipikavene "Bandaya 19" kaatui lähellä Bubu-saarta noin 3 km:n päässä Satunin Lipe-saarelta sunnuntaina (24.). Veneessä oli 73 turistia, mukaan lukien 3 lasta ja 4 miehistön jäsentä.

Laivaston 491. Special Warfare Squadron reagoi nopeasti hätätilanteeseen ja pelasti kaikki aluksella olleet. Kaatumisen aiheuttivat voimakkaat aallot, mikä johti rungon murtumiseen. Kaikki pelastusliiveissä olleet matkustajat siirrettiin turvallisesti toiseen pikaveneeseen, "Ploy Siam 559".

Viisi matkustajaa loukkaantui nielessään merivettä, yksi tarvitsi ompeleita ja kymmenen muuta lieviä vammoja. He saivat sairaanhoitoa Koh Lipen sairaalassa, ja heidän annettiin sitten palata majoittumiseensa.

"Bandaya 19" upposi pian pelastuksen jälkeen. Viranomaiset järjestivät pelastuneiden matkustajien kuljetuksen Phuketiin ja Lantan saarelle varmistaen kaikkien turvallisuuden tapahtuman jälkeen.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Samanlaisia ​​tapauksia äskettäin etelässä ja Pattayassa:

Noin seitsemänkymmentä turistia evakuoitiin sen jälkeen, kun yölautaan oli vuotanut vettä, ennen kuin se lopulta upposi lähellä Ang Thongin saarta.

Yksi ulkomaalainen ja yksi thaimaalainen ovat edelleen kateissa sukellusveneen kaatuttua Khuri Burin alueella.

Neljä venäläistä ja thaimaalainen opas on pelastettu veneen kaatuessa Mueang Phang Ngassa.

Katamaraani, jossa oli 29 ihmistä, joista suurin osa oli ulkomaisia ​​turisteja, kaatui tänä iltana 23. joulukuuta 2023 lähellä Dongtan Beachia saapuessaan Koh Larnista lähellä auringonlaskua. Lieviä vammoja oli kuusi.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.