Phuketin suurimmat tarinat menneeltä viikolta: Tutustu Phuketin lähtölaskentaan ja muihin

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain suosituimmat paikalliset tarinat Phuketissa ja lähiprovinsseissa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 18. joulukuuta sunnuntaihin 24. joulukuuta 2023.

  1. 23-vuotias venäläinen mies pidätettiin, kun hänet löydettiin vaeltelemasta miekan kanssa kuuluisalta thaimaalaisen nyrkkeilykeskuksen Chalongista, Phuketista.

Chalongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että epäillyllä on mielenterveysongelmia, eikä hän kyennyt hillitsemään itseään tuolloin. On epäselvää, karkotetaanko epäilty.

2. Laosilainen ja iranin kansalainen pidätettiin Phuketissa, kun heidän havaittiin oleskelleet laittomasti Thaimaassa.

Heitä syytetään laittomasta maahantulosta ja oleskelusta ilman lupaa, ja he odottavat karkottamista.

3. Kolmekymmentä Kiinan kansalaista pidätettiin sen jälkeen, kun heidät löydettiin laittomasti työskentelevän rakennustyömaalla Thalangissa.

He saivat 300 - 600 yuania päivässä (1,500 3,000 - XNUMX XNUMX bahtia), ja heidän havaittiin työskennelleet laittomasti rakennustyömaalla.

4. Discover Phuket Countdown 2024 järjestetään 30. joulukuutath joulukuuhun 31st Phuketin vanhassakaupungissa.

Lauantaina 30. joulukuutath on erityinen Lard Yai Market ja sunnuntaina (31. joulukuutast) tavalliset Lard Yain sunnuntaimarkkinat.

5. Noin seitsemänkymmentä turistia evakuoitiin sen jälkeen, kun yölautaan oli vuotanut vettä, ennen kuin se lopulta upposi lähellä Ang Thongin saarta.

Yksi ulkomaalainen ja yksi thaimaalainen ovat edelleen kateissa sukellusveneen kaatuttua Khuri Burin alueella.

Neljä venäläistä ja thaimaalainen opas on pelastettu veneen kaatuessa Mueang Phang Ngassa.

Kuluneen viikonlopun aikana Thaimaassa on nähty lukuisia kaatumisia, joista suurin osa liittyy viileämpään talvisään ja ankaraan aaltoon ja meriolosuhteisiin johtaneisiin tuulihin. Thaimaan merenkulkuministeriön viranomaiset varoittavat edelleen pieniä veneitä pysymään mailla, kunnes sääolosuhteet paranevat.

Siinä se tälle viikolle, hyvää joulua

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.