Kolmekymmentä matkustajaa selvisi hengissä sen jälkeen, kun linja-autonkuljettaja nukahti pyörään Chumphonissa

KUVA: Eak Teen Pee Lang Suan Rescue Team

Chumphon –

Kolmekymmentä Hat Yaista Song Khlassa Ranongiin kulkevan bussin matkustajaa on selvinnyt vakavilta vammoilta, kun kuljettaja nukahti rattiin Lang Suanin alueella.

Lang Suanin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta lauantaina varhain aamulla (23rd) Aasia 41:n päätiellä Tha Maplan osa-alueella. Pelastuslaitokset saapuivat paikalle etsimään vaurioituneen matkustajabussin, joka lähti tienvarsilta Ranong – Hatyai -linjalta.

Viisitoista matkustajaa, jotka olivat saaneet erilaisia ​​vammoja, vietiin läheiseen sairaalaan. Viisitoista muuta oli loukkaantunut lievästi.

Bussinkuljettaja, Wancha Raksajan, 48, Nakhon Si Thammarasta, kertoi Thaimaan medialle, että he olivat matkalla Hat Yaista Song Khlassa matkalla Ranongiin. Hän myönsi nukahtaneensa ratissa ennen kuin heräsi äkillisesti ja yritti pysäyttää bussin tienvarteen.

Lang Suanin poliisi jatkaa tutkintaa jatkotoimia varten.

Samanlaisia ​​onnettomuuksia:

Huai Yangin poliisit saivat onnettomuusilmoituksen linja-auton törmäyksestä tienvarsipuihin Phetkasem Roadilla, Thap Sakaen alueella, Prachuap Khiri Khanissa. Uhreja oli 14 ja loukkaantuneita oli useita.

Autoinsinöörit, Thaimaan maaliikenneministeriö ja asiaankuuluvat virastot tekivät kenttätarkastuksen Bangkok-Nathawi-linja-autolle, joka oli törmännyt tienvarsien puihin Hatwanakornin kansallispuistossa Prachuap Khiri Khanissa. Kuolleiden määrä nousi 15:een joulukuun 10. päivänä 2023.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.