Seitsemänkymmentä turistia pelastettiin ennen kuin lautta upposi saarten lähellä Surat Thanissa

Surat Thani -

Noin seitsemänkymmentä turistia evakuoitiin sen jälkeen, kun yölautaan oli vuotanut vettä, ennen kuin se lopulta upposi lähellä Ang Thongin saaria.

Bo Phutin poliisipäällikkö eversti Denduang Thongsrisuk kertoi Phuket Expressille, että perjantaina (22. joulukuuta)nd) aamulla heille ilmoitettiin yölautalta tapauksesta, kun lautta oli matkalla Surat Thanista Turtle Islandille (Koh Tao).

Kun lautta saapui lähelle Ang Thong -saarta, vettä alkoi vuotaa lautalle voimakkaiden aaltojen osuessa lautalle. Aallot olivat tapahtuman aikana jopa kolme metriä korkeat. Noin 70 ulkomaalaista matkustajaa evakuoitiin ja turvallisuus saapui maalle, mikä kesti noin tunnin, kun lautta lopulta upposi meren alle.

Samanlaisia ​​tapauksia äskettäin etelässä ja Pattayassa:

Yksi ulkomaalainen ja yksi thaimaalainen ovat edelleen kateissa sukellusveneen kaatuttua Khuri Burin alueella.

Neljä venäläistä ja thaimaalainen opas on pelastettu veneen kaatuessa Mueang Phang Ngassa.

Katamaraani, jossa oli 29 ihmistä, joista suurin osa oli ulkomaisia ​​turisteja, kaatui tänä iltana 23. joulukuuta 2023 lähellä Dongtan Beachia saapuessaan Koh Larnista lähellä auringonlaskua. Lieviä vammoja oli kuusi.

Turistipikavene "Bandaya 19" kaatui lähellä Bubu-saarta noin 3 km:n päässä Satunin Lipe-saarelta sunnuntaina (24.). Veneessä oli 73 turistia, mukaan lukien 3 lasta ja 4 miehistön jäsentä.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.