Phuket järjestää Discover Countdown 2024 -tapahtuman Phuketin vanhassakaupungissa

Phuket -

Discover Phuket Countdown 2024 järjestetään 30. joulukuutath joulukuuhun 31st Phuketin vanhassakaupungissa.

Phuketin kaupungin pormestari Saroj Angkanapilart kertoi Phuket Expressille, että lähtölaskenta järjestetään Chartered Intersectionissa klo 4 alkaen. eteenpäin molempina päivinä. Alue koristellaan värikkäillä valonäytöillä.

Lauantaina 30. joulukuutath on erityinen Lard Yai Market ja sunnuntaina (31. joulukuutast) tavalliset Lard Yain sunnuntaimarkkinat. Sunnuntaina on luvassa konsertteja kuuluisilta thaimaalailta laulajilta ja artisteilta. Kaupunki juhlii uutta vuotta yhdessä upeiden ilotulitteiden merkeissä!

Nähdään siellä!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.