Neljä venäläistä pelastettiin veneen kaatumisen jälkeen Mueang Phang Ngassa

Phang Nga -

Neljä venäläistä ja thaimaalainen opas on pelastettu veneen kaatuessa Mueang Phang Ngassa.

Ao Phang Ngan kansallispuisto Pan Yeen osa-alueella kertoi Phuket Expressille, että lauantaina (23. joulukuuta)rd) heille ilmoitettiin, että pitkähäntävene oli kaatunut Taluvuoren itäpuolella kansallispuiston alueella.

Neljä venäläistä, jotka olivat yksi mies ja kolme naista, thaimaalainen matkaopas ja veneen kapteeni löydettiin kellumasta merestä. Kaatunut pitkähäntävene löydettiin lähistöltä. Kaikilla heillä oli yllään pelastusliivit. Heidät pelastettiin ja vietiin turvallisesti takaisin maahan.

Tapahtumien tutkinta oli kesken lehdistön ajan.

Samanlaisia ​​tapauksia äskettäin etelässä ja Pattayassa:

Noin seitsemänkymmentä turistia evakuoitiin sen jälkeen, kun yölautaan oli vuotanut vettä, ennen kuin se lopulta upposi lähellä Ang Thongin saarta.

Yksi ulkomaalainen ja yksi thaimaalainen ovat edelleen kateissa sukellusveneen kaatuttua Khuri Burin alueella.

Katamaraani, jossa oli 29 ihmistä, joista suurin osa oli ulkomaisia ​​turisteja, kaatui tänä iltana 23. joulukuuta 2023 lähellä Dongtan Beachia saapuessaan Koh Larnista lähellä auringonlaskua. Lieviä vammoja oli kuusi.

Turistipikavene "Bandaya 19" kaatui lähellä Bubu-saarta noin 3 km:n päässä Satunin Lipe-saarelta sunnuntaina (24.). Veneessä oli 73 turistia, mukaan lukien 3 lasta ja 4 miehistön jäsentä.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.