Ulkomaalainen ja thaimaalainen kadonnut veneen kaatumisen jälkeen Khura Burissa, Phang Ngassa

Phang Nga -

Yksi ulkomaalainen ja yksi thaimaalainen ovat edelleen kateissa, kun sukellusvene kaatui Khurissa Burin alueella.

Thaimaan merenkulkulaitoksen komentokeskus kertoi Phuket Expressille, että kello 9 lauantaina (00rd) heille ilmoitettiin paikalliselta veneeltä, että sukellusvene kaatui lähellä Torinlan saarta (Khain saari), joka on noin neljä merimailia etelään Surinin kansallispuistosta.

Veneessä oli 14 turistia, jotka olivat lähteneet Thap Lamun laiturilta Thai Mueangin alueella sukeltamaan saaren lähelle.

Paikallinen vene on pelastanut 12 ihmistä, jotka olivat yhdistelmä turisteja ja veneen miehistön jäseniä. Yksi ulkomaalainen ja yksi thaimaalainen ovat kuitenkin edelleen kateissa. Thaimaan kuninkaallinen laivasto aloitti etsinnän.

Samanlaisia ​​tapauksia äskettäin etelässä ja Pattayassa:

Noin seitsemänkymmentä turistia evakuoitiin sen jälkeen, kun yölautaan oli vuotanut vettä, ennen kuin se lopulta upposi lähellä Ang Thongin saarta.

Neljä venäläistä ja thaimaalainen opas on pelastettu veneen kaatuessa Mueang Phang Ngassa.

Katamaraani, jossa oli 29 ihmistä, joista suurin osa oli ulkomaisia ​​turisteja, kaatui tänä iltana 23. joulukuuta 2023 lähellä Dongtan Beachia saapuessaan Koh Larnista lähellä auringonlaskua. Lieviä vammoja oli kuusi.

Turistipikavene "Bandaya 19" kaatui lähellä Bubu-saarta noin 3 km:n päässä Satunin Lipe-saarelta sunnuntaina (24.). Veneessä oli 73 turistia, mukaan lukien 3 lasta ja 4 miehistön jäsentä.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.