Tuli leviää nurmikentällä Kamalassa, hälyttävä asukkaita

Kamala -

Palon leviäminen nurmikentällä Kamalassa huolestutti asukkaita.

Kamalan hallintojärjestön palomiehet saivat ilmoituksen palosta kello 9. perjantai-iltana (30nd) kookospellolla No.4030-päätiellä Kamalassa lähellä Phuket Fantasyta.

Ensiapuhenkilöstö saapui paikalle paloautolla ja havaitsi palon leviävän nurmikolla. Palon hallintaan meni noin puoli tuntia. Silminnäkijöiden mukaan joku sytytti ilotulitteen ennen palon syttymistä.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.