TTB Analytics ennustaa Thaimaan historiallisen matkailun kasvua vuodelle 2024

LEHDISTÖTIEDOTE:

BANGKOK (NNT) – Talousennustetoimisto "TTB Analytics" ennustaa, että vuonna 2024 Thaimaan kotimaan matkailu luo historiaa toista vuotta peräkkäin, ja turistien arvioitu määrä saavuttaa 292.1 miljoonaa käyntiä.

Syvällisempi analyysi kuitenkin paljastaa, että vuosi 2024 saattaa olla huippu, koska matkustavan väestön (25–65-vuotiaat) demografinen rakenne on siirtymässä laskuvaiheeseen ensimmäistä kertaa yli 30 vuoteen.

Tämä edellyttää strategista suunnittelua ja kotimaan matkailun kehittämistä haasteisiin vastaamiseksi. Meneillään oleva "Unseen Thailand" -projekti, jossa mainostetaan vähemmän tunnettuja kohteita, vastaa kriittiseen kysymykseen: pystyvätkö nämä nyt vieraillut paikat säilyttämään viehätyksensä ja kannustamaan "Revisit Intention".

Thaimaan matkailun kestävän kasvun varmistamiseksi TTB Analytics ehdottaa useita strategioita. Yksi lähestymistapa on yhdistää luonnonnähtävyyksiä olemassa olevien nähtävyyksien parantamiseksi ja kohottamiseksi. Siinä ehdotettiin, että läheisille alueille luodaan toisiinsa liittyviä matkakokemuksia maantieteellisten, historiallisten tai kulttuuristen yhteyksien perusteella. Näin luodaan pakottavia matkakertomuksia, jotka jättävät pysyvän vaikutelman.

Virasto ehdottaa myös "kulttuurin vetovoiman" edistämistä korostamalla taiteellisia teoksia, jotka heijastelevat eri yhteisöjen erilaisia ​​elämäntapoja, jotka on havainnollistettu aineellisen kulttuurin kautta ja jotka ovat henkisten ja kulttuuristen uskomusten vauhdittamia.

Lopuksi TTB Analytics neuvoo sisällyttämään matkailuun muita tavoitteita, koska suurin osa matkustamisesta on vapaa-ajan, mikä saattaa rajoittaa toistuvien vierailujen mahdollisuutta. Siksi matkailun yhdistäminen muihin erityisiin kiinnostuksiin, kuten Thaimaan menestyksekkääseen lääkematkailuon, voisi laajentaa vetovoimaa ja edistää jatkuvaa kiinnostusta matkailua kohtaan.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.