Thaimaa toivottaa tervetulleeksi 26.4 miljoonaa ulkomaalaista turistia vuonna 2023 pitkien yöelämän tuntien jälkeen ja ennätystulot

Kansallinen-

20. joulukuuta 2023 Thaimaan matkailu- ja urheiluministeri Sudawan Wangsuphakijkosol paljasti julkisesti ulkomaisten matkailijoiden kumulatiivisen määrän 1. tammikuuta 2023 ja 20. joulukuuta 2023 välisenä aikana 26,455,680 1.1 XNUMX ihmistä, mikä tuotti yli XNUMX. bahtia trillion tuloja. .

Viisi eniten Thaimaassa vierailevaa kansallisuutta olivat malesia, kiina, venäläinen, korealainen ja intialainen. Yli 104,838 11 malesialaista turistia vieraili Thaimaassa kuluneen viikon aikana, joulukuun 17. ja XNUMX. päivän välisenä aikana, koska Malesiassa oli koululoma, Sudawan sanoi.

Matkailuministeri totesi julkisesti, että ulkomaisilta turisteilta on saatu positiivista palautetta yöelämän pidentämisestä kello 4:ään tietyillä alueilla, kuten Bangkokissa, Chiang Maissa, Pattayassa, Phuketissa ja muilla alueilla.

Asianomaiset virastot olivat keränneet tietoja hiljattain laajennetuista viihdealueista ja seurasivat tällaisten toimenpiteiden vaikutuksia tarkasti, Sudawan huomautti.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.