Intian kansallinen viipynyt 6 vuotta, pidätetty väitetystä lainahaitoiminnasta Nonthaburissa

Nonthaburi-

Joulukuun 20. päivänä 2023 Nonthaburin provinssin maahanmuuttoviranomaiset ottivat kiinni intialaisen epäillyn, joka viipyi Thaimaassa yli 2,366 XNUMX päivää ja jonka väitettiin osallistuneen laittomaan lainahain toimintaan Mueang Nonthaburissa Nonthaburissa.

Royal Thai Immigration -virkailijoiden raportin mukaan Thaimaan hallitus julkaisi heidän viimeaikaisen politiikkansa laittomien lainahain velkaongelmien ratkaisemiseksi, ja sen seurauksena virkamiehet suorittivat tutkimuksen väitetystä lainahaista Muenag Nonthaburin markkinoilla, joka oli julkisesti. tunnistettu vain Mr. Kayksi, 39-vuotiaaksi intiaaniksi.


Maahanmuuttoviranomaiset havaitsivat kuitenkin, että Kay oli viipynyt Thaimaassa yli 6 vuotta eli 2,366 XNUMX päivää, ja hänellä oli muistikirja, jossa oli luettelo useista perinnöistä Kayn asunnossa, maahanmuuttoviranomaiset kertoivat.

Aluksi Kay kielsi syytökset lainahaista ja väitti maahanmuuttoviranomaisille, että muistikirjan omisti yksi hänen intialaisista ystävistään. Nonthaburi-maahanmuuttoliike lupasi tutkia asiaa lisää löytääkseen asianosaiset ja saattaakseen heidät vastuuseen rikoksistaan.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.