Ukrainalainen mies loukkaantui vakavasti, kun taksi törmäsi moottoripyöräänsä Phuketin risteyksessä – VIDEO

Phuket -

Miespuolinen ukrainalainen loukkaantui vakavasti, kun taksi törmäsi hänen isoon pyöräänsä risteyksessä Mueang Phuketin Rassadassa.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta kello 4. tiistaina (30. joulukuutath) risteyksessä lähellä Tesco Lotus Samkongia.

He saapuivat paikalle etsimään ulkomaalaista moottoripyöräilijää. Hän sai vakavia vammoja ja hänet kuljetettiin läheiseen sairaalaan. Lähistöltä ensiapuhenkilöt löysivät vaurioituneen ison pyörän ja taksiauton. Mies ratsastaja tunnistettiin myöhemmin 28-vuotiaaksi ukrainalaiseksi mieheksi, mutta hänen nimensä salattiin.

Kojekameran video onnettomuuden takana olevasta autosta osoittaa, että moottoripyörä pysähtyi risteyksen punaiseen valoon. Kun valo juuri muuttui vihreäksi, iso pyörä alkoi ajaa suoraan ja taksiauto törmäsi isoon pyörään.

Phuketin kaupungin poliisi jatkaa tutkintaa mahdollisten oikeustoimien varalta. Taksinkuljettajaa ei tunnistettu lehdistölle.

Varoitus graafisesta sisällöstä alla olevassa CCTV-videossa.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.