Kolmekymmentä Kiinan kansalaista pidätettiin laittomasta työskentelystä Phuketin rakennustyömaalla

Phuket -

Kolmekymmentä Kiinan kansalaista pidätettiin sen jälkeen, kun heidät löydettiin laittomasti työskentelevän rakennustyömaalla Thalangissa.

Phuketin turistipoliisi kertoi Phuket Expressille, että tiistaina (19th) Phuketin turistipoliisin, Thalangin poliisin ja Phuketin työvoimatoimiston virkamiehet tarkastivat rakennustyömaan Baan Pa Krong Cheapissa, Thep Krasattrin osa-alueella.

Aluksi 18 kiinalaista pidätettiin, kun taas 300 muuta kiinalaista pakeni, mutta lopulta saatiin kiinni. He sanoivat, että kiinalainen päätyöntekijä/valvoja toi heidät kyytiin. He saivat 600 - 1,500 yuania päivässä (3,000 XNUMX - XNUMX XNUMX bahtia), ja heidän havaittiin työskennelleet laittomasti rakennustyömaalla.

Heidät vietiin Thalangin poliisiasemalle syytteeseen luvattomasta työstä.

Thaimaan poliisi salasi rakennustyömaan ja yrityksen nimen.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.