Laosin ja Iranin kansalainen pidätettiin Phuketissa laittomasta oleskelusta Thaimaassa

Phuket -

Laosilainen ja iranin kansalainen pidätettiin Phuketissa, kun heidän havaittiin oleskelleet laittomasti Thaimaassa.

Phuketin turistipoliisi kertoi Phuket Expressille, että tiistaina (20th) he ja Phuket Immigration pidättivät Laosin ja Iranin kansalaisen. Heitä syytetään laittomasta maahantulosta ja oleskelusta ilman lupaa, ja he odottavat karkottamista.

Asianomaiset virkamiehet eivät paljastaneet tietoja kahdesta miehestä muut kuin raportoivat tapauksesta yleisesti lehdistölle. Kaksi ulkomaalaista eivät ole antaneet lausuntoa lehdistölle.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.