Nainen kuoli moottoripyörä-onnettomuudessa lava-auton kanssa Karon-Videossa

Karon-

Naismoottoripyöräilijä kuoli törmättyään lava-auton alle Karonissa.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta tiistaina (19.) Karon Beach Roadilla suositun hotellin edessä Karonissa.

Ensimmäiset reagoijat saapuivat paikalle löytääkseen vaurioituneen valkoisen lava-auton tien varrelta. Kuljettaja, herra Phonprom Patlak, odotti paikalla viranomaisia. Lähistöltä ensiapuhenkilöstö löysi vaurioituneen mustan moottoripyörän. Naismoottoripyöräilijän ruumis löydettiin kuvapuoli alaspäin ja juuttunut lava-auton alle useiden vakavien vammojen vuoksi. Karonin poliisi tunnisti hänet myöhemmin neiti Marisa Gaygiyaeksi, joka on Thaimaan kansalainen.

Lähellä oleva CCTV-materiaali (alla) osoittaa, että lava-auton kuljettaja Phonprom näytti menettäneen ajoneuvonsa hallinnan vastakkaisesta kaistasta ennen kuin törmäsi Marisan kuljettamaan moottoripyörään. Karonin poliisi jatkaa tutkintaa mahdollisten oikeustoimien varalta.

Varoitus graafisesta sisällöstä alla olevassa CCTV-videossa.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.