Thaimaan kansainvälinen venenäyttely edistää Phuketin matkailua

LEHDISTÖTIEDOTE:

Thaimaan kansainvälinen venenäyttely edistääkseen Phuketin matkailutaloutta ja esittele Phuket Kaakkois-Aasian vapaa-ajan merenkulkukeskuksena

Vuoden 2024 Thailand International Boat Show esittelee maan merellistä vapaa-ajan elämäntapaa ja ylellisyyttä.

Thaimaa, 18. joulukuuta 2023 – Esittelyssä useiden miljardien bahtien valikoima luksusjahteja, superjahteja, yksityisiä suihkukoneita ja paljon muuta. Thaimaan kansainvälinen venenäyttely Ylellinen elämäntapatapahtuma sen on määrä vahvistaa Phuketin taloutta ja huippuluokan matkailua tuhansien korkean nettoarvoisten henkilöiden odotetaan osallistuvan näyttelyyn ja tuottavan vähintään 500 miljoonaa bahtia Thaimaan merenkulun vapaa-ajan ja luksuselämän teollisuudelle.

Monien veneiden ja elämäntapabrändien esittelyyn eri puolilta maailmaa, järjestäjät JAND Events pyrkivät kasvattamaan Phuketin houkuttelevuutta investointi- ja yrityskohteena kansainvälisen yhteisön keskuudessa. Samalla tehdään tiivistä yhteistyötä Thaimaan hallituksen ja alan sidosryhmien kanssa jahtimatkailun edistämiseksi ja Thaimaan sementoimiseksi. asema Kaakkois-Aasian vapaa-ajan merenkulun keskuksena.

”Vuoden 2024 Thailand International Boat Show A Luxury Lifestyle Event -tapahtuma on ollut erinomaista. Olemme lisänneet vesitilaa välittäjien ja merkkien tarpeisiin, ja meillä on näyttelyssä laaja valikoima kaikenkokoisia luksusveneitä aina superjahdeihin asti. Olemme myös nähneet huomattavaa kasvua luksusbrändien ja -yritysten määrässä. Esityksestä on tullut foorumi, joka ei ainoastaan ​​ohjaa myyntiä ja liiketoimintaa merenkulku- ja luksusteollisuudelle, vaan houkuttelee myös kansainvälisiä sijoittajia, jotka haluavat tehdä liiketoimintaa ja asua Phuketissa”, kommentoi David Hayes, järjestäjien JAND Eventin toimitusjohtaja.

Vuoden 2024 näyttelyn uusia innovaatioita ovat avajaiset Thaimaan purjehduskonferenssi – B2B-alusta ideoiden vaihtoon paikallisten ja kansainvälisten liikemiesten kesken – ja Robb Report Thailand Best Of Best Yachting Awards -gaala – parhaiden jahtien ja merkkien juhla.

Thaimaan suurimpana venenäyttelynä mainostetut järjestäjät ovat myös edelläkävijöitä kestävän liiketoiminnan käytännöissä. Vähentämällä näyttelyn ympäristöjalanjälkeä ja hiilidioksidipäästöjä, Thailand International Boat Show A Luxury Lifestyle Event on ensimmäinen laatuaan hiilineutraali näyttely.

Vedessä Boat Lagoon Yachting esittelee näyttelyssä kolme Princess Yachtia useiden muiden merkkien joukossa, ja kohokohta on Princess Y95 – suurin ensimmäistä kertaa Thaimaassa esitettävä vene.

Simpson Marinella on suurin vedessä käytettävä valikoima kuusi venettä, mukaan lukien Sanlorenzo SX76, Lagoon 51 ja Fairline Targa 45, ja Derani Yachts esittelee kolme venettä suositulta Axopar-brändiltä sekä silmiinpistävän Brabus Shadow 500 Cabinin. ja Greenline 40.


Muita vedessä olevia veneenvälittäjiä ovat Asia Marine, Asia Yacht Agency, Asia Yachting, Extreme Marine (Thaimaa), Go Boating, Lee Marine, Leopard Catamarans, Northrop & Johnson, The Yacht Sales Co ja V Yachts Asia.

Vedensisäistä näyttöä täydentää laaja valikoima merenkulun yrityksiä ja tuotteita sekä luksuselämäntyylisektorin palveluita, jotka esitellään maissa. Uudessa tarkoitukseen rakennetussa ilmastoidussa näyttelytilassa ovat esillä A. & Marine, Aqua Air Asia, ASA Group, Cholamark Boat, Flexiteek, FLS Yachts, Hull Co. Ltd, Marine Services Asia, Nava by Thaicom, Nespresso, Octopus Electrical Palvelu, Royal Phuket Marina, SEA Yacht Sales, Siam Legal (Thaimaa) ja Thailand Privilege. Royal Phuket Marinan rantatiellä ovat AMI Marine International, Aoy's Hoy Oyster Bar, Disabled Sailing Thailand, Entropy Solar, Hilda Loe Associates, SEABOB, Torqeedo Asia Pacific ja UWC International School.

Thaimaan kansainvälinen venenäyttely, jossa ollaan ja tulla nähtäväksi joka vuosi tammikuussa, tunnetaan sosiaalisista aktiviteeteistaan. Jazzista rantakadulla ja live-DJ-esityksistä ulkoilmaruokailuun, ostereihin, samppanjaan ja sikareihin, siellä on paljon nähtävää ja koettavaa, päivällä ja yöllä. Ja lastenpäivänä (13. tammikuuta) on tarjolla erilaisia ​​aktiviteetteja perheen nuorimmille jäsenille, mikä varmistaa, että vuoden 2024 Thaimaan kansainvälisessä venenäyttelyssä on jokaiselle jotakin.

Thailand International Boat Show Luxury Lifestyle Event järjestetään 11.-14 Royal Phuket Marinassa ja on avoinna päivittäin klo 2024-13 paitsi sunnuntaina 00., jolloin näyttely sulkeutuu klo 20. Lisätietoja on osoitteessa www.thaimaan kansainvälinen venenäyttely.com.

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.