Merikilpikonna munii 118 munaa Phang Ngan rannalla

Phang Nga -

Nahkaselkäinen merikilpikonna muni 125 munaa rannalla Thaimaan Mueangin alueella.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) kertoi Phuket Expressille, että maanantaina (18. joulukuuta)th) heille ilmoittivat kilpikonnasta Baan Bor Kuanissa, Na Teissa, paikalliset asukkaat. Merityöntekijät löysivät jälkiä merikilpikonnasta, joka munii Tha Sai Beachiltä.

DMCR löysi lopulta nahkakilpikonnan pesän, jossa oli 125 munaa. Näistä 91 on hedelmällisiä munia. Pesä on tilapäisesti ympäröity verkolla, jotta muut eläimet tai ihmiset eivät vahingoittaisi munia.

DMCR:n viranomaiset ilmoittivat, että nahkakilpikonnan poikaset kuoriutuvat noin 60 päivän kuluttua.

Aiheeseen liittyvä artikkeli:

Nahkaselkäinen merikilpikonna muni 118 munaa rannalla Tai Mueangin alueella.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.