Tulivahingot Snooker Club Kathussa

Kathu -

Tuli on vaurioittanut snooker-seuraa Kathussa. Henkilövahinkoja ei raportoitu.

Everstiluutnantti Natthaya Supannapong Kathun poliisista sai ilmoituksen Kathun yliopiston lähellä sijaitsevan snookerklubin tulipalosta maanantaina (18. joulukuuta).

Paikalle saapuneet palomiehet paloautoineen havaitsivat, että snookerklubista tuli paljon savua. Palo saatiin nopeasti hallintaan, jotta se ei pääse leviämään läheisiin yrityksiin. Henkilövahinkoja ei raportoitu.

Paikan sisällä olevat snookerpöydät vaurioituivat pahoin tulipalossa, vaikka asianomaiset virastot tai paikan omistaja, jota ei tunnistettu, eivät julkistaneet tarkkaa arvioitua vahinkojen kustannuksia. Oikeuslääketieteellinen poliisi tutkii palon syttymissyytä vielä lehdistöhetkellä, eikä se ole vielä selvillä.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.