Perävaunu kaatuu Phuketin päätiellä

Phuket -

Rekka-auto kaatui päätiellä Phuketissa, mikä aiheutti merkittäviä viivästyksiä liikenteessä.

Phuketin kaupungin poliisi sai ilmoituksen onnettomuudesta sunnuntai-iltapäivällä (17th) Thep Krasattri Roadilla pohjoiseen Rassadaan. Paikalle saapuneet ensiapuhenkilöt havaitsivat kaatuneen perävaunun tukkivan tien kokonaan.

Kuljettaja, joka tunnistettiin vain Mr. Jiradetiksi, 25, kertoi poliisille, että hän oli toimittamassa tuotteita läheiseen ostoskeskukseen. Hän myönsi yrittäneensä mennä sisään väärästä sisäänkäynnistä ja yrittäessään perääntyä rekan takaosa osui keskusvarastoon ja kaatui.

Liikenne viivästyi noin tunnin, mutta henkilövahingoilta vältyttiin. Oli epäselvää, joutuuko kuljettajaa syytteeseen onnettomuudesta.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.