Suosituimmat Thaimaan kansalliset tarinat viime viikolta: Yöelämän sulkemisaikoja pidennetty ja paljon muuta

Tässä on katsaus Pattaya News/TPN -maajoukkueemme valitsemiin suosituimpiin NATIONAL Thailand -tarinoihin viime viikolta maanantaista 11. joulukuuta 2023 sunnuntaihin 17. joulukuuta 2023.

Niillä ei ole erityistä tärkeyttä, mutta ne on lueteltu julkaisupäivän mukaisessa järjestyksessä.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat huipputarinat!
  1. Vacharaesorn Vivacharawongse, Hänen kuninkaallisen Majesteettinsa Thaimaan kuninkaan toiseksi vanhin poika, vieraili Nong Nooch -puutarhassa Pattayan alueella.

Hän on asunut New Yorkissa 27 vuotta ja on alkanut vierailla Thaimaassa jälleen kuluvana vuonna pitkän poissaolon jälkeen.

2. Mueang Khon Kaenin poliisit tutkivat Somluck Kamsingin, entisen kultamitalin voittanut amatöörinyrkkeilijän tapausta, koska hänen väitetään vieneen 17-vuotiaan tytön hotelliin Khon Kaenissa.

Mr. Somluck Kamsing, entinen kultamitalin voittanut amatöörinyrkkeilijä, puhui poliisille syytöksistä 17-vuotiaan tytön viemisestä hotelliin Khon Kaenissa.

Somluck on kiistänyt väitteen jyrkästi sanoen, ettei hän tiennyt hänen ikänsä, ja huomautti, että alaikäinen oli ollut yökerhossa, johon vain aikuiset pääsevät ja jonka väitettiin käyttäneen väärennetyn henkilötodistuksen kopiota.

3. Thaimaan apulaishallituksen tiedottaja julkisti hallituksen kokouksen jälkeen päätelmänsä japanilaisille vierailijoille myönnettävästä 30 päivän viisumivapaudesta liiketarkoituksiin 1-2024.

Japanilla on potentiaalia useilla teollisuudenaloilla, joita Thaimaan hallitus pyrkii edistämään, mukaan lukien vihreä teollisuus, sähköajoneuvot, lääketieteen alat, digitaalitaloudet ja muut teollisuudenalat.

4. Thaimaan rikostuomioistuin, Ratchadaphisek, Bangkok, päätti, että Move Forwardin kansanedustaja Rukchanok Srinork syyllistyi kuninkaallisen instituution loukkaamiseen pykälän 112 mukaisesti ja tuomittiin kuudeksi vuodeksi vankeuteen ilman ehdonalaisuutta.

Hänet vapautettiin myöhemmin 500,000 XNUMX bahtin takuita vastaan ​​ehdoin ja lupasi jatkaa muutosta Thaimaassa.

5. Klo 11, 30. joulukuuta 16, Anutin Charnvirakul, varapääministeri ja sisäministeri sekä asiaankuuluvat virastot suorittivat kenttätarkastuksen Bangkokin Khao San Roadin viihdealueella. sen jälkeen, kun lailliset yöelämän aukioloajat on pidennetty kello 4:ään.

Anutin on sanonut, että toistaiseksi lakisääteinen yöelämän sulkemisaikojen pidentäminen tietyillä alueilla on sujunut mutkattomasti.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.