TAT tavoittelee 3.5 biljoonaa bahtia matkailutuloja vuonna 2024

LEHDISTÖTIEDOTE:

BANGKOK (NNT) – Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) on asettanut tulotavoitteeksi 3.5 biljoonaa bahtia vuodelle 2024. Kansainvälisiltä turisteilta odotetaan 2.5 biljoonaa bahtia ja kotimaan matkailulta 1 biljoonaa bahtia.

TAT:n kuvernööri Thapanee Kiatphaibool ilmoitti suunnitelmistaan ​​parantaa matkailun laatua ja edistää kestäviä käytäntöjä, ja sanoi, että ponnisteluihin kuuluu matkailun lisääminen toissijaisissa kaupungeissa ja riippuvuuden vähentäminen kaikista yhtenäismarkkinoista, ja lisäsi, että viraston tulevan "365 Days, Marvelous Thailand Every Day" -kampanjan odotetaan kannustaa useammin ja monipuolisemmin kotimaan matkustamiseen.

Thapaneen mukaan yhteistyö Thaimaan kauppakamarin kanssa auttaa myös nostamaan 10 toissijaista kaupunkia, mikä perustuu 73.32 miljoonaan kotimaan turistivierailuun vuoden 9 yhdeksän ensimmäisen kuukauden aikana, mikä tuotti 2023 miljardia bahtia.

Kansainvälisessä matkailussa TAT:n strategiat keskittyvät kestävään brändäykseen, uusien markkinoiden etsintään, kumppanuuksiin, liikenneyhteyksiin ja digitaaliseen markkinointiin. Tärkeä tavoite on kiinalaisten turistien elpyminen, ja tavoite on 8.2 miljoonaa saapuvaa vuonna 2024. Kiinaan keskittymisestä huolimatta TAT monipuolistaa lähestymistapaansa kohdistamalla markkinoille, kuten Malesia, Intia, Venäjä, Taiwan ja kehittyvät markkinat, kuten Saudi-Arabia ja Kaakkois. Aasian maat.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.