Venäläinen mies pidätettiin, koska hän vaelsi miekalla kuuluisalla Thainyrkkeilyalueella Phuketissa

Chalong -

23-vuotias venäläinen mies pidätettiin, kun hänet löydettiin vaeltelemasta miekan kanssa kuuluisalta thaimaalaisen nyrkkeilykeskuksen Chalongista, Phuketista.

Chalongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin tapauksesta kello 4. maanantaina (30. joulukuutath) Soi Ta-iadissa. He saapuivat paikalle löytääkseen ulkomaalaisen miehen, joka piti miekkaa kädessään ja käveli tietä pitkin. Kesti hetken ennen kuin poliisi pidätti ja pidätti ulkomaalaisen miehen. Kukaan ei loukkaantunut eikä mitään vaurioitunut, mikä oli hyvä asia, sillä alue oli tapahtumahetkellä täynnä ulkomaisia ​​turisteja ja paikallisia asukkaita.

Chalongin poliisi tunnisti ulkomaalaisen miehen 23-vuotiaaksi venäläiseksi mieheksi (Phuket Express ei pidä hänen nimeään mahdollisen mielenterveyden vuoksi hänen yksityisyytensä vuoksi). Chalongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että epäillyllä on mielenterveysongelmia, eikä hän kyennyt hillitsemään itseään tuolloin.

Phuket Express huomautti, että Soi Ta-iadilla on monia thai-nyrkkeilykuntosaleja ja siellä asuu ja oleskelee monia ulkomaalaisia.

Oli epäselvää, mikä viisumi epäillyllä oli ja karkotettaisiinko hänet mahdollisesti tapauksen vuoksi, vaikka poliisi huomautti, että ensimmäinen askel olisi saada miehelle psykiatrista apua.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.