Phuketin suurimmat tarinat menneeltä viikolta: Patongin nosturikolari aiheuttaa suuria vahinkoja ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain Phuketin maakunnan paikallisia huipputarinoita.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 11. joulukuuta sunnuntaihin 17. joulukuuta 2023.

  1. Neljä tanskalaista turistia on loukkaantunut lava-auton törmättyä heidän tila-autotaksiinsa Thep Krasattrissa.

Neljä tanskalaista turistia, kaikki samassa perheessä, olivat juuri saapuneet Phuketin kansainväliselle lentokentälle ennen onnettomuutta.

2. Paidaton ja kengätön venäläinen mies löydettiin kävelemässä Phuketin kansainvälisellä lentokentällä hämmentyneenä, kiipeämässä kauppoihin, aiheuttaen yleistä häiriötä ja näyttävän olevan mielenterveysongelmia. Hänet pidätettiin myöhemmin hetkeksi saadakseen apua ystäviltä.

Miehen ystäviin otettiin lopulta yhteyttä, ja heidän kerrotaan auttavan miestä pääsemään turvallisesti lopulliseen määränpäähänsä.

3. Ulkomaalaisen miespuolisen ruumiin kerrotaan kelluvan merestä Karonin edustalla.

Pelastustyöntekijät eivät kuitenkaan löytäneet ruumista, ja myöhemmin kerrottiin, että ruumis leijui pois.

4. Nosturiauto törmäsi ainakin kahteen sähköpylvääseen, kahteen asuntoon ja ainakin kuuteen autoon ja neljään moottoripyörään ennen kuin syttyi tuleen Patongissa. Yksi henkilö on loukkaantunut.

CCTV-materiaali osoittaa, että nosturiauto ei pystynyt nousemaan mäkeä ennen siirtymistä taaksepäin.

Varoitus graafisesta sisällöstä alla olevassa CCTV-videossa.

5. Thaimaan turistipoliisi sai suomalaisvanhemmilta kadonneen henkilön ilmoituksen, jonka mukaan he eivät saaneet yhteyttä poikaansa, koska anonyymi henkilö esiintyi Phuketin poliisina ja pyysi 7,000 XNUMX euroa poikansa vapauttamiseksi.

Heidän kahden odotetaan karkotettavan ja joutuvan mustalle listalle, mutta he voivat myös joutua oikeudellisiin syytteisiin Thaimaassa, koska he väittävät valheellisesti, että Thaimaan poliisi kidnappasi heidät ja kiristettiin rahasta.

Siinä se tälle viikolle, ole varovainen ja ole turvassa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.