Mies löydettiin 200 Meth-pillereillä sen jälkeen, kun poliisi kutsuttiin taisteluun Chalongissa

Chalong -

Mieheltä löydettiin 200 metamfetamiinipilleriä sen jälkeen, kun poliisille ilmoitettiin tappelusta Rawaissa.

Chalongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin taistelusta sunnuntaina (17th) Thai Mai Villagessa. He saapuivat paikalle etsimään miestä, joka väitti aloittaneen yhteenottamisen. Lainvalvontaviranomaisten mukaan epäilty näytti erittäin epäilyttävältä, mikä sai poliisin suorittamaan hänen fyysiseen henkilöänsä kohdistuvan etsinnön, joka on Thaimaassa laillista.

Poliisin etsinnöissä epäillystä löytyi 200 metamfetamiinipilleriä. Hänet vietiin Chalongin poliisiasemalle syytteeseen luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa.

Chalongin poliisi ei kuitenkaan julkistanut hänen nimeään eikä yksityiskohtia tappelusta, joka oli alun perin kiinnittänyt lainvalvontaviranomaisten huomion.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.