Suomalaiset turistit väittävät valheellisesti kidnappauksen Patongissa: Syytteitä oleskeluajan ylittämisestä

Patong-

Thaimaan turistipoliisi sai 1 kello 00:15 kadonneen henkilön ilmoituksen suomalaisilta vanhemmilta, joiden mukaan he eivät saaneet yhteyttä poikaansa, koska anonyymi henkilö esiintyi Phuketin poliisina ja pyysi 2023 7,000 euroa poikansa vapauttamiseksi.

Matkailupoliisi tutki tapausta ja otti yhteyttä kadonneeseen henkilöön, joka oli julkisesti tunnistettu 27-vuotiaaksi suomalaisturistiksi Aki-Perreri Kristianiksi, ja hänen ystävänsä, joka oli julkisesti tunnistettu Siikalouma Joonass Patteriksi. 34-vuotias suomalainen turisti.

Kumpikaan turisti ei ollut vaikeuksissa, ei ainakaan sieppauksen vuoksi. Itse asiassa totuus oli monille järkyttävä… kaksi ylijäämää turistia olivat keksineet koko tarinan monimutkaisella suunnitelmalla yrittääkseen saada rahaa vanhemmiltaan ja jäädä pidempään Thaimaahan.

Patongin poliisin 16. joulukuuta tekemän raportin mukaan Kristian ja Patteri olivat viipyneet yli 141 päivää. Molempien suomalaisturistien kerrotaan tunnustavan keksineensä tarinan poliisin vangituksesta pyytääkseen rahaa Kristianin vanhemmilta, poliisi kertoi.

Alun perin Patongin poliisit esittivät syytteet oleskelun ylittämisestä Thaimaan kuningaskunnassa ilman laillista lupaa, ennen kuin he saattoivat Kristianin ja Patterin Patongin tiedusteluviranomaisille jatkokäsittelyä varten.

Heidän kahden odotetaan karkotettavan ja joutuvan mustalle listalle, mutta he voivat myös joutua oikeudellisiin syytteisiin Thaimaassa, koska he väittävät valheellisesti, että Thaimaan poliisi kidnappasi heidät ja kiristettiin rahasta.

Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.