Nainen pidätettiin varastettuaan matkapuhelimen saksalaiselta turistilta Phuket Beachillä

Phuket -

Nainen pidätettiin varastettuaan matkapuhelimen saksalaiselta turistilta rannalla Wichitissä.

Phuketin turistipoliisi kertoi Phuket Expressille, että torstaina (14th) Rouva Van (alias), 25, Saksan kansalainen, kävi uimassa meressä Ao Yonissa. Hän laittoi noin 13 30,000 bahtia maksaneen iPhone XNUMX Pron laukkuunsa rannalla. Kolmekymmentä minuuttia myöhemmin hän huomasi, että hänen matkapuhelimensa oli kadonnut laukusta hänen uiessaan. Tämän seurauksena hän teki ilmoituksen Wichitin poliisille.

Phuketin turistipoliisi ja Wichitin poliisi tarkastivat CCTV-materiaalia lähellä rantaa sijaitsevassa hotellissa. He havaitsivat, että epäilty, jonka nimi oli Ms. Saw (alias), 24, oli ollut laukun lähellä. Varastettu matkapuhelin löydettiin myöhemmin häneltä ja hän myönsi poliisille varastaneensa puhelimen turistilta. Häntä syytetään varkaudesta.

Rouva Van kiitti viranomaisia. Hän on erittäin iloinen, että hänen matkapuhelimensa löytyi nopeasti ja hän sanoi palaavansa Thaimaahan varmasti uudestaan.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.