Teini-ikäiset avaavat tulen Phuket Town Homessa, vahingoittavat nuorta miestä terävällä aseella

Phuket -

Ryhmä nuoria avasi tulen asuintaloa kohti ennen kuin haavoitti nuorta miestä terävällä aseella Phuketin kaupungissa. Poliisi on ilmoittanut, että syynä on ollut osapuolten välinen aikaisempi kiista.

Phuketin kaupungin poliisille ilmoitettiin tapauksesta kello 1 perjantaina (50. joulukuutath) talossa Soi Ton Poessa, Talad Yaissa. He saapuivat taloon löytääkseen vaurioituneen ikkunan. Löytyi myös luodinreikä ja kaksi luodinpatruunaa.

Talon omistaja, jonka nimeä viranomaiset eivät julkistaneet, kertoi poliisille, että talossa oli noin viisi moottoripyörällä liikkuvaa teini-ikäistä, jotka tulivat taloon pyytämään tapaamaan poikaansa. Hän kertoi heille, että hänen poikansa ei ollut paikalla, ja sitten teini-ikäiset avasivat tulen taloa kohti aseella ennen kuin kiihtyivät.

Kun hänen poikansa tuli takaisin taloon, hän seurasi teini-ikäisiä läheisen tien sisäänkäynnille ja teini-ikäiset viilsivat poikansa kättä terävällä esineellä.

Tässä vaiheessa poliisi uskoo, että epäillyillä ja uhrilla on saattanut olla myrskyisiä ongelmia aiemmin. Siitä huolimatta poliisi etsii teini-ikäisiä epäiltyjä oikeustoimia varten.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.