Phuket toivottaa tervetulleeksi ensimmäisen lennon Air Indiasta

Intia -

Phuket toivotti tervetulleeksi ensimmäisen Air Indian lennon, uuden suoran lennon New Delhistä.

Perjantaina (15th) Phuketin kansainvälisellä lentokentällä Phuketin kuvernöörin Sophon Suwannaratin johtama Phuketin virkamiesryhmä toivotti tervetulleeksi Air India -lentoyhtiön ensimmäisen lennon, suoran lennon New Delhistä Phuketiin.

Kuvernööri Sophon sanoi: "Intialaiset turistit ovat yksi Phuketin tärkeimmistä turisteista. Intialaiset ovat myös yksi nykyisen viisumivapausjärjestelmän kansallisuuksista. Olemme iloisia voidessamme toivottaa enemmän intialaisia ​​turisteja tervetulleiksi."

Patsri Permwongsaenee, Thaimaan matkailuviranomaisen Aasian, Etelä-Aasian ja Etelä-Tyynenmeren toimiston johtaja, sanoi: "Uusi suora lento "Air Indiasta" tarjoaa neljä lentoa viikossa New Delhistä Phuketiin 162 matkustajalla. per lento."

"10. marraskuuta alkaenth Viisumivapauden jälkeen Thaimaassa vieraili 5,000 1,000 intialaista päivässä, mikä on 1.5 XNUMX keskimääräistä enemmän päivässä. Tämän vuoden alusta Thaimaassa on ollut XNUMX miljoonaa intialaista kävijää. Tämän vuoden lopussa intialaiset vierailijat tuottavat yhteensä miljardeja bahtia matkailudollareina.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.