Yksi henkilö loukkaantui nosturiauton törmättyä koteihin ja ajoneuvoihin Patongissa – videoita

Patong -

Nosturiauto törmäsi ainakin kahteen sähköpylvääseen, kahteen asuntoon ja ainakin kuuteen autoon ja neljään moottoripyörään ennen kuin syttyi tuleen Patongissa. Yksi henkilö on loukkaantunut.

Palomiehet saivat ilmoituksen onnettomuudesta lauantaiaamuna (16th) 50 Years Hill Roadilla Patongissa. He saapuivat paikalle etsimään vaurioituneen nosturiauton, joka oli törmännyt koteihin ja syttynyt tuleen.

Ainakin kaksi sähköpylvästä, kaksi kotia, neljä moottoripyörää ja kuusi autoa, mukaan lukien lava-auto, vaurioituivat. Näistä autoista kolme tuhoutui täysin kolarissa.

Myös pakettiauton tuntematon kuljettaja loukkaantui. Pakettiauto oli juuttunut nosturiauton ja puun väliin. Lava-auton kuljettaja, jonka nimi julkistettiin vain Mr. Tomina, oli kärsinyt rintakipuista. Hän kertoi ajavansa nosturiauton takana mäkeä kohti.

Tomin mukaan nosturiauto ei näyttänyt pystyvän nousemaan mäkeä ennen siirtymistä taaksepäin. Kun nosturi törmäsi lava-autoonsa ja puuhun, hän hyppäsi ulos lava-autostaan ​​pakenemaan tulipalosta.

Patongin poliisi jatkaa tutkintaa jatkotoimia varten. Onnettomuudesta aiheutuu huomattavaa taloudellista vahinkoa.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.