Kadonnut suomalainen mies löydettiin turvassa Patongista menetettyään yhteyden perheeseensä Suomessa

Phuket -

Phuketista kadonnut suomalainen mies löydettiin turvassa, kun hän oli menettänyt yhteyden perheeseensä kotonaan Suomessa, mikä aiheutti heille suurta huolta.

Phuketin turistipoliisi kertoi Phuket Expressille, että perjantaina (15th) he saivat ilmoituksen suomalaiselta miesturisilta herra A (salanimi), joka kertoi, että ystävän Suomessa asuva perhe otti häneen yhteyttä tehdäkseen ilmoituksen poliisille.

Perhe kertoi herra A:lle, että he eivät voineet ottaa yhteyttä pojalleen, joka oli vierailemassa Phuketissa 6. joulukuuta lähtienth , viime viikko. He pelkäsivät kadonneen miehen olevan vaarassa. Mr. A suostui tekemään ilmoituksen poliisille, koska hän ei ollut nähnyt kadonnutta miestä henkilökohtaisesti.

Phuketin turistipoliisi suostui tutkimaan ja havaitsi, että suomalaisturisti viipyi Patongissa torstai-iltana (14.)th) ja oli turvassa ja hyvin. Poliisin kehotuksesta "kadonnut" turisti otti lopulta yhteyttä perheeseensä Suomessa ja kertoi olevansa kunnossa.

On epäselvää, miksi mies ei ottanut yhteyttä perheeseensä yli viikkoon tai miksi hän menetti yhteyden. Kadonneen turistin nimi salattiin hänen yksityisyytensä vuoksi.

Phuket Express huomauttaa, että tämä ei ole harvinaista Thaimaassa, koska usein kadonneet turistit ilmestyvät myöhemmin hyvin, etenkin Pattayassa ja Phuketissa. Monissa tapauksissa he vain nauttivat lomastaan ​​hieman liikaa ja katkesivat yhteydenpidosta. Herra A kiitti poliisia heidän avustaan.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.