Tuli tuhoaa Kathu-Videon poliisille kuuluvan luksussedanin

Patong-

Kathussa syttynyt tuli tuhosi Patongin poliisille kuuluneen luksussedanin.

Patongin kunnan palomiehille ilmoitettiin tulipalosta perjantaina (15. joulukuuta) puolenyön jälkeen.th) hotellin edessä lähellä huoltoasemaa Phra Baramee Roadilla Kathussa.

Palomiehet paloautolla ja Phuket Expressin toimittajat saapuivat paikalle havaitsemaan, että sedan oli jo tulessa. Alue suljettiin väliaikaisesti liikenteeltä, kun palomiehet sammuttivat palon, joka kesti puoli tuntia.

Sedan kuuluu Patongin poliisin apulaispäällikölle, mutta poliisin nimeä ei kuitenkaan tunnistettu, eikä loukkaantumisia raportoitu.

Ajoneuvon omistanut poliisi kertoi toimittajille olevansa matkalla Patongista kotiinsa Mueang Phuketissa. Yhtäkkiä edessä olevasta konehuoneesta alkoi tulla savua. Hän pysäytti sedanin ja pakeni ennen kuin tuli levisi hyvin nopeasti.

Tässä tilassa palon epäillään aiheuttaneen moottorivian.

Samanlainen tarina:

Kuljettaja selvisi vammoista tulipalon tuhottua pakettiauton Chalongissa.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.