Fire Damages Sedan Phuket Townissa, kolmas auto viikossa – video

Phuket -

Tuli vaurioitti sedanin Phuket Townissa, mikä on kolmas autopalo viikon sisällä.

Phuketin kaupungin palomiehille ilmoitettiin tulipalosta Surin Roadilla lähellä Phuketin kaupungin kunnanvirastoa Talad Yain osa-alueella myöhään perjantai-iltana (15. joulukuuta).

He saapuivat paikalle paloautolla ja huomasivat, että sedan oli liekeissä. Palon hallintaan meni noin 15 minuuttia. Sedanin etuosa vaurioitui palossa. Kuljettaja, jonka nimeä ei julkistettu lehdistölle, kertoi palon syttyessä pysäyttäneensä sedanin ja pakenneen. Tämän seurauksena henkilövahinkoja ei raportoitu.

Tämä on kolmas autopalo alueella vain viikon sisällä.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Kathussa syttynyt tuli tuhosi Patongin poliisille kuuluneen luksussedanin.

https://thephuketexpress.com/2023/12/16/fire-destroys-luxury-sedan-belonging-to-police-officer-in-kathu-video/

Kuljettaja selvisi vammoista tulipalon tuhottua pakettiauton Chalongissa.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.