Palovaurioiden hierontamyymälä Kathussa

Kathu -

Tuli on vaurioittanut hierontaliikettä Kathussa. Monet ihmiset pääsivät pakenemaan palosta.

Kathun kunnan palomiehille ilmoitettiin perjantai-iltana (15. joulukuuta) Wichit Songkram Roadin baarin vieressä olevassa hierontaliikkeessä Kathun vesiputouksen risteyksen lähellä Kathussa.th).

Ensiapuhenkilöt saapuivat paikalle ja havaitsivat, että hierontaliikkeen toinen kerros oli tulessa. Palon hallintaan meni noin puoli tuntia.

Liikkeen toinen kerros vaurioitui pahoin ja monet ihmiset pakenivat kaupasta, mukaan lukien ulkomaalainen asiakas. Henkilövahinkoja ei raportoitu. Tässä vaiheessa palon syyn uskotaan saaneen sähköoikosulusta.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.