Varas varasti moottoripyörän ja yli miljoonan bahtin arvoista omaisuutta uusiseelantilaiselta Patongissa, epäilty pidätettiin

Patong -

Patongin poliisi pidätti epäillyn, joka varasti moottoripyörän ja hänen omaisuutensa yli miljoonan bahtin arvosta uusiseelantilaiselta mieheltä.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että 8. joulukuutath, Ian Kirk, 62, Uuden-Seelannin kansalainen, teki ilmoituksen poliisille. Hän kertoi poliisille, että hän oli pysäköinyt moottoripyöränsä Phra Baramee Roadille kello 2 samana päivänä. Klo 00 hänen moottoripyöränsä oli kadonnut.

Moottoripyörän istuimen alla herra Kirk kertoi, että hänellä oli Samsungin matkapuhelin, joka maksoi 1,200 15,000 dollaria, kolme rengasta 1,500 6,000 dollaria, kallis kello, joka maksoi XNUMX XNUMX dollaria, moottoripyörän ajokortti ja XNUMX XNUMX bahtia käteistä.

Torstaina (14th) Patongin poliisi pidätti pääepäillyn Usoap Khunsurinin, 27, Ranongista Wichitin yleisessä puistossa. Häneltä takavarikoitiin varastettu moottoripyörä, kolme rengasta ja kello. Epäiltyä syytetään varkaudesta.

Herra Kirk oli innostunut epäillyn pidätyksestä ja kiitti Patongin poliisia heidän kovasta ja nopeasta työstään, kuten kuvista näkyy.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.