Thaimaan sisäministeri määrää tiukemmat henkilöllisyystarkastukset viihdepaikoissa valtakunnallisesti

Kansallinen -

Varapääministeri ja sisäministeri Anutin Charnvirakul antoi tiukan varoituksen viihdepaikoille, jotka jäivät kiinni iän varmistuksesta tänään pidetyssä lehdistötilaisuudessa Valtioneuvoston talossa.

Varoitus tulee vastauksena viraaliseen tarinaan thaimaalaisen nyrkkeilyn olympiamitalista, Somluck Kamsing, jota syytettiin raiskauksen yrityksestä seksuaalisessa sotkeutumisessa 17-vuotiaan tytön kanssa.

Tyttö tapauksen mukaan pääsi yökerhoon käyttämällä väärennetyn henkilökortin kuvaa ja tapasi herra Somluckin. Myöhemmin hän teki valituksen poliisille, syyttäen entistä Muay Thai -taistelijaa, josta tuli nyrkkeilijä, seksuaalisesta väkivallasta sen jälkeen, kun herra Somluck vei hänet hotelliin. Herra Somluck kiisti kaikki syytökset.

Mr. Anutin sanoi 14. joulukuuta, että yöyritysten on tärkeää noudattaa tiukasti iän varmistusprotokollia. Hän kehotti tapahtumapaikkojen ylläpitäjiä varmistamaan, että asiakkaat eivät käytä väärennettyjä henkilökortteja tai vanhemmille kollegoilleen kuuluvia henkilökortteja päästäkseen salaa yökerhoihin.

"Asiakkaiden tulee näyttää oikea henkilökorttinsa, ei valokuvia puhelimessaan”, herra Anutin sanoi.

Hän varoitti lisäksi, että tämän pöytäkirjan kiertäminen voi johtaa vakaviin seurauksiin. "Mitä enemmän välttelet lakia, sitä suurempi on riski joutua etsintään, pidätykseen ja syytteeseen", hän totesi.

On epäselvää, tarkoittaako tämä sitä, että turistien ja ulkomaalaisten tulee tuoda mukanaan alkuperäinen passinsa tai henkilökorttinsa, joita, vaikka laissa vaaditaan teknisesti, käytännössä pannaan täytäntöön harvoin, etenkin suosituilla turistialueilla, joilla monet turistit eivät tuo alkuperäisiä passejaan. peläten menettävänsä ne.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/