Ulkomaalainen pelastettiin pudottuaan rakennuksesta Patongissa

Patong -

Viranomaisten mukaan ulkomaalainen on pelastettu, kun hän putosi rakennuksesta Patongissa.

Phuketin turistipoliisi kertoi Phuket Expressille, että he, Patongin poliisi ja ulkomaalaiset vapaaehtoiset pelastivat ulkomaalaisen miehen, jonka kerrottiin putoavan rakennuksesta Soi Na Naissa. Ulkomaalainen mies selvisi turvallisesti ennen kuin hänet vietiin Patongin sairaalaan.

Phuket Express huomautti, että Phuketin turistipoliisi ei maininnut, miksi mies kaatui, tai edes vapauttanut kansallisuuttaan.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.