Ensimmäinen vuotuinen Kata – Karon Carnival käynnistetty – KUVAKIERTO

Karon –

Ensimmäinen vuosittainen Kata – Karon Carnival käynnistettiin paikallisen matkailun edistämiseksi.

Edellinen tarinamme:

Kata Karon Carnival järjestetään tiistaista (12.) alkaenth) torstaihin (14. joulukuutath) Karonissa.

Nyt päivitykseen:

Phuketin varakuvernööri Sattha Thongkam käynnisti karnevaalin Nong Harn Lake Public Parkissa tiistaina (12. joulukuuta). Kuvernööri Sattha sanoi, että ensimmäisen vuotuisen Kata - Karon -karnevaalin tarkoituksena on edistää Katan ja Karonin paikallista matkailua. Yhä useammat thaimaalaiset ja ulkomaiset turistit tietävät, että Phuketissa on monia vierailukohteita, mukaan lukien Kata ja Karon.

Siellä on monia aktiviteetteja, kuten perinteisiä thaimaalaisia ​​esityksiä, paikallisia laulajia ja musiikkibändejä, kabareeesityksiä, fantasiaparaateja, monia ruokakojuja ja paljon muuta. Monet thaimaalaiset ja ulkomaalaiset katsoivat karnevaaliparaatia.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Vuosittainen Patong-karnevaali on käynnissä Phuketin matkailun sesonkiajan alkamisen merkeissä.

Phuket järjestää Kamala on the Beach -tapahtuman 15.–17. joulukuutath.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.