PÄIVITYS: Taiwanilainen turisti- ja moottoripyörävuokraamo kiittää poliisia pidätettyään moottoripyörävarkaita Chalongissa

Chalong -

Taiwanilainen turisti ja moottoripyörävuokraamo kiittivät Chalongin poliisia, joka palautti varastetun vuokratun moottoripyörän ja pidätti varkaat kolmen päivän kuluessa.

Edellinen tarinamme:

Poliisi pidätti kaksi moottoripyörän varastanutta epäiltyä Rawaissa.

Nyt päivitykseen:

Chalongin poliisi kertoi Phuket Expressille tiistaina (12th), että CHEN HONG XI, Taiwanin kansalainen, vuokrasi moottoripyörän herra Narongchai Wangboonkongilta. Hän pysäköi moottoripyörän talon eteen Wiset Roadille Rawaissa. Kaksi epäiltyä varasti moottoripyörän yön aikana.

CHEN ja Narongchai kiittivät Chalongin poliisia sen jälkeen, kun he pidättivät nopeasti ja palauttivat varastetun moottoripyörän kolmen päivän kuluessa.

CHEN sanoi kutsuvansa taiwanilaiset ystävänsä myös Phuketiin. Hän luottaa Phuketin turvallisuuteen ja oli vaikuttunut siitä, että poliisi teki hienoa työtä.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.