PÄIVITYS: Todelliset epäillyt antautuvat hyökättyään mobiilisovelluksen taksinkuljettajaan Thalangissa

Thalang –

Kaksi Thalangissa mobiilisovelluksen taksinkuljettajan kimppuun hyökänneet taksinkuljettajat antautuivat poliisille, kun paljastui, että edellinen antautunut ja täyden vastuun kantanut epäilty oli syntipukki eikä ollut osallisena pahoinpitelyssä.

Aiemmat tarinamme:

Mobiilisovelluksen taksinkuljettaja loukkaantui poliisin raportin mukaan, kun useat miehet hyökkäsivät hänen kimppuunsa, kun hän poimi matkustajaa Cherng Talayn rantaklubilla.

Cherng Talayn poliisi kertoi Phuket Expressille, että maanantaina (4th), Mr. Gam (alias), 48, antautui poliisille. Gam kertoi poliisille hyökänneensä mobiilisovelluksen taksinkuljettajan kimppuun.

Nyt päivitykseen:

Uhri on vahvistanut poliisille, että aiemmin antautunut herra Gam ei ole oikea henkilö, joka hyökkäsi hänen kimppuunsa. Hän oli vain yksi monista ihmisistä, jotka yrittivät lopettaa riidan tapahtuman aikana ja päättivät myöhemmin ottaa vastuun tuntemattomista syistä. Poliisi jatkoi tutkintaa sen jälkeen, kun CCTV paljasti, että Gam oli syntipukki, ja Phuketin maakunnan tuomioistuin antoi pidätysmääräyksen kahdelle todelliselle epäillylle.

Tiistaina (12th) kaksi etsittyä epäiltyä antautuivat Cherng Talayn poliisille. Heidät tunnistettiin vain herra Dom, 49, ja herra Det, 37. Heitä syytetään vakavan vamman aiheuttamisesta ruumiinvamman aiheuttamisesta. Kaksi epäiltyä ovat kiistäneet syytteet ja kertoneet poliisille, etteivät he hyökänneet uhrin kimppuun. Poliisi ei kuitenkaan uskonut heidän väitteitään ja lupasi tutkia asiaa tarkemmin.

Cherng Talayn poliisi kertoi Phuket Expressille, että kaksi epäiltyä oli aiemmin pahoinpidellyt toisen mobiilisovellustaksin, naisen, kimppuun tämän vuoden kesäkuussa Bang Taossa, Cherng Talayssa. He joutuivat oikeustoimiin myös edellisen tapauksen yhteydessä, vaikka tapauksen tarkkoja rangaistuksia ei paljastettu lehdistölle.

Oli epäselvää, joutuisiko herra Gam oikeudellisiin syytteisiin valehtelemisesta poliisille, että hän oli vastuussa tapauksesta, vaikka hän ei ollutkaan, The Phuket Express lisää.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.