Thaimaan matkailuministeriön tavoitteena on lisätä matkailua sivukaupungeissa

LEHDISTÖTIEDOTE:

(NNT) – Matkailu- ja urheiluministeriö tarkkailee matkailun edistämistä toissijaisissa kaupungeissa.

Matkailu- ja urheiluministeri Sudawan Wangsuphakijkosol ilmoitti suunnitelmistaan ​​lisätä matkailua Thaimaan toissijaisissa kaupungeissa. Tämä aloite on sopusoinnussa pääministerin politiikan kanssa laajentaa matkailukohteita ensisijaisten hotspottien ulkopuolelle.

Provinssit, kuten Nong Bua Lamphu ja Kanchanaburi, joissa on runsaasti kiinnostavia kohteita, on suunnattu lisäämään näkyvyyttä sekä paikallisille että kansainvälisille vierailijoille. Ministeriön tavoitteena vuodelle 2024 on nostaa matkailijoiden keskimääräistä kulutusta, joka on tällä hetkellä noin 43,000 9 bahtia matkaa kohden keskimääräisellä XNUMX päivän oleskelulla.

Tämän saavuttamiseksi ministeriö isännöi erilaisia ​​edistämistoimia, mukaan lukien valo- ja äänitapahtumia toissijaisissa kaupungeissa. Nämä tapahtumat on suunniteltu kannustamaan turisteja jatkamaan oleskeluaan, ei vain näissä kaupungeissa, vaan myös lähellä olevissa nähtävyyksissä. Majoitusvalmius on avainasemassa tässä edistämisstrategiassa, joka ei rajoitu rajamaakuntiin.

Esimerkiksi Malesiasta tulevat turistit vierailevat usein paitsi etelärajaprovinsseissa myös Bangkokissa ja Pohjois-Thaimaassa.

Ministeri huomautti kiinalaisten matkailijoiden vähentymisestä tänä vuonna tuntuvan laskun. Muista maista tulevien vierailijoiden kasvu vaatii kuitenkin markkinoiden painopisteen muutosta. Vaikka tällä hetkellä ei ole suunnitelmia laajentaa ilmaista viisumipolitiikkaa, ministeriö harkitsee eurooppalaisten matkailijoiden oleskelun keston pidentämistä, ja tällä hetkellä 30 päivän vierailu katsotaan riittäväksi.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.