Ruumis, jonka uskotaan olevan ulkomaalainen, löydettiin kelluvasta merestä Karonin edustalla Phuketista

KUVA: Kusoldharm Foundation

Karon –

Ulkomaalaisen miespuolisen ruumiin kerrotaan kelluvan merestä Karonin edustalla.

Kusoldharmin pelastussukeltajat kertoivat saaneensa ilmoituksen Thaimaan kuninkaallisen laivaston kolmannen alueen komentolta tapauksesta. Paikallinen kalastaja kertoi, että ulkomaalaisen miespuolisen ruumis löydettiin merestä noin 16 meripeninkulman päässä Karon Beachistä.

Rungossa kerrottiin olevan vain paita, mutta ei pohjaa. Pelastussukeltajat suuntasivat alueelle hakemaan ruumista. Pelastustyöntekijät eivät kuitenkaan löytäneet ruumista, ja myöhemmin kerrottiin, että ruumis leijui pois.

Etsintöjä odotetaan jatkuvan päiväsaikaan.

KUVA: Kusoldharm Foundation
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.