Kolmekymmentä ilmastointikompressoria varastettiin hotellista Thalangissa

Thalang –

Cherng Talayssa sijaitsevasta hotellista varastettiin kolmekymmentä ilmastointikompressoria ja kaksi valtavaa vesipumppua.

Tuntemattoman nelikerroksisen hotellin omistaja Bangtaossa Rattanon Ploysri kertoi The Phuket Expressille, että 3. joulukuuta kello 00 aamulla.th, vartija kertoi hänelle, että varkaat varastivat 30 ilmastointikompressoria ja kaksi valtavaa vesipumppua rakennuksen ulkopuolelle suhteellisen lyhyessä ajassa, vaikka hotelli oli aidattu. Vahingonkorvauskustannukset ovat noin miljoona bahtia.

Mr. Rattanon teki ilmoituksen Cherng Talayn poliisille. Hän kertoi poliisille, että varkaiden epäillään varastaneen myös ilmastointikompressoreita lähistöltä monta kertaa.

Viisi vuotta sitten varkaat varastivat myös hänen hotellinsa vieressä sijaitsevasta uima-allashuvilasta. Hän kehotti poliisia pidättämään epäillyt nopeasti ja arveli, että he voisivat olla samoja henkilöitä.

Lehdistön aikaan varkaat olivat vielä vapaalla jalalla.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.