Venäläinen mies aiheutti yleistä haittaa lyhyesti pidätettynä Phuketin kansainvälisellä lentokentällä

Phuket -

Paidaton ja kengätön venäläinen mies löydettiin kävelemässä Phuketin kansainvälisellä lentokentällä hämmentyneenä, kiipeämässä kauppoihin, aiheuttaen yleistä häiriötä ja näyttävän olevan mielenterveysongelmia. Hänet pidätettiin myöhemmin hetkeksi saadakseen apua ystäviltä.

Phuket Tourist Assistance Center (TAC) raportoi, että heille ilmoitettiin tapauksesta maanantaina (11. joulukuuta)th). Venäläinen mies, jolla vaikutti TAC:n mukaan mielenterveysongelmista, löydettiin kävelemässä lentoaseman sisällä ja sen ulkopuolella hämmentyneenä, paidattomana ja kengittömänä sekä käyttäytyvän epäsäännöllisesti.

Yhdessä vaiheessa venäläinen mies, jonka nimeä salattiin hänen yksityisyytensä vuoksi mahdollisten psykiatristen ongelmien vuoksi, kiipesi 4.th lentokentän kerros, joka aiheutti tapahtuman. Lentoaseman vartijat viettivät paljon aikaa houkutellakseen miestä tulemaan alas ilman välikohtauksia. Lopulta hankittiin kääntäjä ja suostuttiin ottamaan yhteyttä miehen ystäviin tukeakseen.

Myöhemmin TAC raportoi, että venäläinen mies oli yöpynyt lentokentällä päivää aiemmin ja näytti joko myöhästyneen lennolta tai hänellä oli taloudellisia ongelmia. Miehen ystäviin otettiin lopulta yhteyttä, ja heidän kerrotaan auttavan miestä pääsemään turvallisesti lopulliseen määränpäähänsä.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.