Poliisi oli mukana sen jälkeen, kun Thief oli varastanut Touristilta Thalangin rannalla

Thalang –

Poliisi pyrki jäljittämään varkaa, joka oli varastanut turisilta, joka oli uimassa Sakoon rannalla.

Sakoon poliisi kertoi Phuket Expressille, että he saivat maanantai-iltapäivänä (11. joulukuuta) ilmoituksen, että varas varasti pussin arvoesineitä tuntemattomalta ulkomaalaismatkailijalta Nai Yan Beachillä hänen menessään uimaan mereen. Kun turisti nousi vedestä, hänen laukkunsa oli kadonnut. Laukun sisällä oli matkapuhelin, käteistä ja passi.

Turisti jäljitti matkapuhelimensa GPS-sovelluksesta tietokoneen avulla ja huomasi matkapuhelimen sijainnin olevan matkalla Tha Chatchain alueelle. Hän otti välittömästi yhteyttä poliisiin saadakseen apua. Tha Chatchaissa sijaitsevan Phuketin tarkastuspisteen poliisiin otettiin yhteyttä ja epäillyn ajoneuvo löydettiin saapuvan Mai Khaon alialueen hallintoviraston alueelle. Kun epäilty näki poliisin, epäilty kääntyi pakenemaan.

Poliisi onnistui nappaamaan varastetun laukun, mutta epäilty juoksi pois. Laukun sisältä oli kadonnut käteistä, eikä matkapuhelinta löytynyt, vaikka passi jäikin. Matkapuhelimen sijainti osoitti vielä tällä hetkellä aktiivisena Mai Khaon metsässä. Poliisi löysi lopulta matkapuhelimen ja se palautettiin turistille.

Turisti on tehnyt lisäilmoituksen Sakoon poliisille toivoen, että epäilty saadaan edelleen kiinni ja rahat, joiden määrää ei kerrottu, palautetaan.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.