Phuket vastaanottaa tällä hetkellä 40,000 XNUMX matkustajaa lentokentälle päivässä

Phuket -

Phuket toivottaa tällä hetkellä tervetulleeksi yli 40,000 XNUMX matkustajaa lentokentälle päivässä ennen uutta vuotta.

Phuketin matkailu- ja urheilupäällikkö rouva Ratchadaphon Oin kertoi Phuket Expressille, että Phuketin kansainväliselle lentokentälle saapui päivittäin noin 40,000 XNUMX matkustajaa, sekä kotimaisia ​​että kansainvälisiä saapujia. Tänä vuonna kävijöitä oli yhteensä yhdeksän miljoonaa.

Pitkän viikonlopun aikana 9th joulukuuhun 11th Phuketissa vieraili monia thaimaalaisia ​​ja ulkomaisia ​​turisteja. Samaan aikaan 37. Phuketin karnevaali 2023 järjestettiin Patongissa, jossa monet thaimaalaiset ja ulkomaiset turistit olivat kiinnostuneita ja osallistuivat siihen.

Phuketin vanhakaupunki houkuttelee myös paljon turisteja nähtävyyksien, kuten Chartered Intersectionin, Thalang Roadin ja Soi Rommaneen ansiosta.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.