Omura-valas nähty Krabissa – VIDEO

Krabi -

Omura-valas havaittiin lähellä Lanta-saarta Krabissa.

Mu Ko Lantan kansallispuisto raportoi maanantaina (11. joulukuutath), että he löysivät Omura-valaan partioessaan Tukon Liman saaren ja Lanta Yai -saaren välillä kansallispuiston alueella.

Japanilainen tiedemies Hideo Omura löysi Omura-valaan ensimmäisen kerran 20 vuotta sitten, ja se nimettiin sitten hänen mukaansa. Se on vaarassa kuolla sukupuuttoon, ja se on listattu suojelluksi lajiksi Thaimaassa.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.